BLOG VAN PETER VAN TUIJL

BLOG VAN PETER VAN TUIJL

Over deze FOTOBLOG

Ik plaats foto's en artikelen die interessant zijn voor fotografen. Soms zijn dat eigen beelden of verhalen maar ook vaak van andere fotografen of schrijvers.
Als u iets wilt plaatsen is dat uitstekend. Indien de inhoud niet strookt met mijn opvatting over fatsoen en normaal menselijk verkeer, dan behoud ik mij het recht om dat bericht te verwijderen.


Als u zich wilt abonneren op deze blog stuur dan een mail naar info@fotopetervantuijl.nl

PUBLICATIES

fotografenPosted by Peter van Tuijl 25 Sep, 2017 22:38
Op ISSUU staan een aantal publicaties van mijn hand die in de afgelopen jaren in fotomagazines zijn verschenen. Op mijn website onder boeken staan de directe links om snel de publicatie te openen.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Peter 01 Oct, 2017 10:18

Hoi Femke; leuk je reactie te lezen. Hoeft zeker niet maar als ik af en toe een reactie krijg is dat wel leuk. Maar de blog maak ik meer om te informeren dan om te reageren. Dus voor wie het lezen wil. De laatste tijd ben ik bezig om de artikelenreeks die ik in de afgelopen jaren heb geschreven onder de aandacht te brengen. De fotografen zijn stuk voor stuk op een of andere manier (blijvende) kanjers.Groet Peter

Posted by Femke 26 Sep, 2017 12:24

Ik reageer niet altijd maar lees jouw blog altijd. Nu even verder gekeken en jouw artikelen over Stephan Noel, Yvon Voeten en Loek van Vliet gelezen . De foto,s die zij maken, spreken me enorm aan en inspireren me. Dat ontbreekt de laatste tijd. Dank voor deze artikelen.