BLOG VAN PETER VAN TUIJL

BLOG VAN PETER VAN TUIJL

Over deze FOTOBLOG

Ik plaats foto's en artikelen die interessant zijn voor fotografen. Soms zijn dat eigen beelden of verhalen maar ook vaak van andere fotografen of schrijvers.
Als u iets wilt plaatsen is dat uitstekend. Indien de inhoud niet strookt met mijn opvatting over fatsoen en normaal menselijk verkeer, dan behoud ik mij het recht om dat bericht te verwijderen.


Als u zich wilt abonneren op deze blog stuur dan een mail naar info@fotopetervantuijl.nl

de grens voorbij

nieuwsPosted by Peter van Tuijl 05 Nov, 2014 16:56

Komende weekend staat Berlijn in het teken van 25 jaar 'after the wall'. VANGENTVANTUIJL waren in 2011, 22 jaar na de val, in Berlijn en interviewden een flink aantal mensen die de DDR tijd nog hadden meegemaakt. Van voormalig DDR sergeant-majoor, kunstenaar, oud gevangenen tot o.a. de directeur van het Stasimuseum én de gewone mens op straat. "Wat heeft het u gebracht en verlangt u terug naar die tijd", zo vroegen we hen. Interviews en foto's, ook oude foto's die VANGENT maakte nog voordat de muur gevallen was, zijn opgenomen in dit documentaire boek "DE GRENS VOORBIJ". Gratis te downloaden via de site www.fotopetervantuijl.nl of via Blurb.com. In dat laatste geval, krijg je een mooi gedrukt boek maar ja, daar betaal je dan wel voor.

  • Comments(3)//blog.fotopetervantuijl.nl/#post90